Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.ufjf.br/jspui/handle/ufjf/12046
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Type: Dissertação
Title: Caracterização de goma xantana obtida a partir de coprodutos lácteos
Author: Cancella, Marissa Justi
First Advisor: Rodarte, Mirian Pereira
Co-Advisor: Húngaro, Humberto Moreira
Referee Member: Alves, Maria Silvana
Referee Member: Brandão, Mariana da Costa Novo Pimenta
Resumo: -
Abstract: -
Keywords: Xanthomonas campestres
Permeado do leite
Soro de leite desproteinizado
Goma xantana
Xanthomonas campestris
Milk permeate
Deproteinized whey
Xanthan gum
CNPq: CNPQ::CIENCIAS DA SAUDE::FARMACIA
Language: por
Country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Juiz de Fora (UFJF)
Institution Initials: UFJF
Department: Faculdade de Farmácia
Program: Mestrado Profissional em Ciência e Tecnologia do Leite e Derivados (EPAMIG)
Access Type: Acesso Embargado
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Brazil
Creative Commons License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/br/
URI: https://repositorio.ufjf.br/jspui/handle/ufjf/12046
Issue Date: 3-May-2019
Appears in Collections:Mestrado Profissional em Ciência e Tecnologia do Leite e Derivados (Dissertações)



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons